Sjung med oss

 Är du nyfiken på Birkakören och vill sjunga med oss?

Att sjunga i kör ger en mängd positiva upplevelser, musikaliska, sociala och festliga. Vi sjunger en varierad, rolig och bitvis krävande repertoar. Tillsammans med oss kommer du utvecklas som sångare. Birkakören framför julkonserter, vårkonserter och temakonserter på olika platser i Stockholm eller i anslutning till våra körresor. En gång per termin har vi körinternat under en helg kryddat med en körfest. Vartannat år gör vi vanligtvis  en längre körresa. Resorna har gått till Barcelona, Köpenhamn, Rom, Krakow, Südtirol och Budapest och har varit riktiga höjdpunkter!
BirkakörenBirkakören söker nu våren 2023 tenorer och basar. Antagning går till så att du hör av dig till någon av kontaktpersonerna nedan och berättar lite om din bakgrund.  Notläsningsförmåga, bra gehör och tidigare körerfarenhet är meriterande och du förväntas delta i repetitioner och konserter. Vi eftersträvar en åldersspridning varför yngre sångare är extra välkomna. Du får sitta med vid en till två repetitionstillfällen , lyssna och sjunga för att se om du  tycker att det här passar dig.
Vår  körledare stämmer sedan av din sångförmåga och gehör för antagning till kören. Vi repeterar på onsdagskvällar kl. 18.30-20.50. Övningslokal: Timmermansgården, Timmermansgatan 46, nära Södra Station, T-bana Mariatorget och  flera busslinjer och det finns p-platser i närheten. Vi har tillgång till ett trivsamt café i pausen.
Kontaktpersoner:
Heike Gustafson,  073-158 05 23   
Välkommen!